Jablečné pyré s rozmarýnem a bílým balzamikovým krémem jako příloha k tmavým masům
Jak využít podzimní dary? Třeba právě takto:
2000 g jablek
2 větvičky rozmarýnu
300 g cukru
2 citrony
6 lžic bílého balzamikového krému KalamátaPapadimitriou
1 badyán
Oloupaná jablka nakrájíme na kostky, které vložíme do zapékací misky, přidáme větvičku rozmarýnu, cukr, balzamikový krém, badyán a kůru a šťávu z citronu a přiklopené pečeme v troubě na 140 °C, až jablka zkaramelizují a změknou. Upečenou směs rozmačkáme vidličkou a necháme vychladnout v lednici. Jablečné pyré je skvělou přílohou k tmavým masům a hlavně ke zvěřině!
V kombinaci s balzamikovými krémy KalamátaPapadimitriou lze vytvořit netradiční kombinace, které potěší i ty největší gurmány.
Produktovou řadu KalamátaPapadimitriou u nás zastupují: balzamikový ocet a čtyři balzamikové krémy KalamátaPapadimitriou.
15. 10. 2015, 12.50:39