Aerobic Casopisek.czVyletiky.czFitcentra.czAerobic.cz

čtenář nepřihlášen   přihlásit se   registrovat se   informace

RSS článků   RSS akcí

Vlastní vyhledávání

Články - archiv

Jablečné pyré s rozmarýnem a bílým balzamikovým krémem jako příloha k tmavým masům

Jak využít podzimní dary? Třeba právě takto:

2000 g jablek
2 větvičky rozmarýnu
300 g cukru
2 citrony
6 lžic bílého balzamikového krému KalamátaPapadimitriou
1 badyán

Oloupaná jablka nakrájíme na kostky, které vložíme do zapékací misky, přidáme větvičku rozmarýnu, cukr, balzamikový krém, badyán a kůru a šťávu z citronu a přiklopené pečeme v troubě na 140 °C, až jablka zkaramelizují a změknou. Upečenou směs rozmačkáme vidličkou a necháme vychladnout v lednici. Jablečné pyré je skvělou přílohou k tmavým masům a hlavně ke zvěřině!

V kombinaci s balzamikovými krémy KalamátaPapadimitriou lze vytvořit netradiční kombinace, které potěší i ty největší gurmány.
Produktovou řadu KalamátaPapadimitriou u nás zastupují: balzamikový ocet a čtyři balzamikové krémy KalamátaPapadimitriou.

 

15. 10. 2015, 12.50:39

Přečtěte si také

Dýňová polévka s jablky

 

reklama


Aerobic.cz na facebooku - od aerobiku přes jogu a pilates až po zumbu

TOPlist