Aerobic Casopisek.czVyletiky.czFitcentra.czAerobic.cz

čtenář nepřihlášen   přihlásit se   registrovat se   informace

RSS článků   RSS akcí

Vlastní vyhledávání

Články - archiv

Filetování kapra: Jak správně nakrájet vánočního kapra

Odřízneme hlavu vykuchanému kaproviKapra nařízneme podél páteřeProvedeme řez podél páteře
Řez vedeme směrem k ocasuFilet vyřízneme včetně kostíVyřízneme žeberní kosti
Filetu odřízneme spodní část, tzv. pupek kapra10.jpgČistý filet

Kapr na talíři, to nemusí být jen klasické obalované podkovy. Ve fotogalerii nahoře si můžete prohlédnout, jak si doma jednoduše naporcovat kapra na filátka. Ta jsou základem mnoha zajímavých receptů (které na našich stránkách také najdete) a navíc neobsahují téměř žádné kosti. Postupujte krok za krokem, jako šéfkuchař Radek Šubrt a určitě vše zvládnete.

 

foto: Ryba domácí – 26. 11. 2011, 18.25:42

 

reklama


Aerobic.cz na facebooku - od aerobiku přes jogu a pilates až po zumbu


Reklama Google:

 

TOPlist