David Huf: Nápovědník
Povolání + životní motto + znamení zvěrokruhu
Fitness trenér a mentor, kouč pro osobní rozvoj
Fyzická i psychická kondice jsou stejně důležité jako profesní kariéra
Lev
Kniha na nočním stolku
Den, kdy jsem se naučil žít /Laurent Gounell a Mimo řadu /Malcolm Gladwell
Film, který mě potěší, když venku prší
Cokoli z Jiřím Sovákem,Vladimírem Menšíkem, Františkem Filipovským atd..
Muzika, kterou poslouchám v autě
Jsem nevyhraněný posluchač - od jazzu přes klasiky až po nadupanou trance music. Vybírám si podle nálady. Mám také rád ticho...
Můj ranní rituál
Poděkování, že mohu vstát a jít vstříc novému dni a také vlažná sklenice vody s citrónem.
Oblíbený recept na zdravé jídlo a jeho pravý opak
Oblíbenou mám veškerou zvěřinu, kterou nejraději jím se zeleninovou nezahuštěnou omáčkou a pečeným bramborem nebo s čerstvým chlebem
Miluji čerstvé zeleninové saláty s kvalitním lněným nebo olivovým olejem a oříšky.
Tip na desert: Nepečený minicheesecake
Korpus: 50g mletého máku, 35g neslazeného arašídového másla, 4 ks datlí
Náplň: 100g jakýchkoli oříšků dle chuti, 45 ml kokosového mléka, šťáva z ½ citrónu, 1 lžička kokosového oleje, 70g neochuceného hedvábného tofu, 1-2 lžíce agávového sirupu
Na ozdobu: 120g jahod, lístek máty
Forma: 2 formičky o průměru 10 cm, Množství: 4 porce, Příprava: 20 min, 318 kcal
Postup: Mletý mák smícháme s arašídovým máslem, datle dáme na hodinu nabobtnat do vody. Potom je slijeme a pokrájíme nadrobno, případně rozmixujeme. Podle potřeby přidáme trochu vody. Důkladně vše promícháme, aby vznikla tuhá hmota. Lžící ji vkládáme do formiček a prsty přitlačíme ke dnu. Oříšky, např.kešu, které jsme na 2 hodiny nechali namočené ve vodě, přecedíme a do hladka rozmixujeme. Přidáme kokosové mléko, agávový sirup, citronovou šťávu, kokosový olej a tofu. Rozmixujeme na co nejjemnější hmotu a krém nalijeme na makový korpus. Jahody nakrájíme na plátky a rozložíme na krém. Minicheesecaky vložíme přes noc do chladničky a před podáváním je ozdobíme mátou.
Moje aktivity v roce 2016
Např. kromě jiného organizace a účinkování v projektu Tělo a Mysl Tour s Olgou Šípkovou, organizace Sportovních Her Seniorů České Republiky, organizace, produkce a účinkování v Nepostradatelní 2... A kromě toho práce s mými klienty v rámci koučování a fitness tréninku.
Proč mám rád svou práci
Umožňuje mi neustále se realizovat v tom, co je mi osobně vlastní a hrozně mne to baví. Také se rád neustále sebevzdělávám a rozšiřuji si vědomosti.
Jak odpočívám a pečuji o své zdraví a duši
Miluji spánek, lenošení a válení se se svými dětmi, setkávání se s přáteli, četbu, zhlédnutí dobrého filmu, cyklistiku, procházky v přírodě. Naučil jsem se pracovní věci co nejlépe plánovat a dávat si jasné hranice mezi prací a odpočinkem.Koučování bylo pro mne nejprve mou vlastní záchrannou brzdou a impulsem k důležitému uvědomění a odpovědi na otázky Kdo jsem, Co dělám a Kam mířím. Naučil jsem se uvědomit si a vážit sám sebe.
Také jsem moc rád, že mám kolem sebe pár skvělých a inspirujících lidí, na které se mohu plně spolehnout a obrátit se na ně kdykoli s čímkoliv.
Vzkaz čtenářům Aerobic.cz
Nebojte se jít si za svými sny a plnit si je. Řiďte se rozumem i srdcem, každý den se na minutku zastavte a napište si co vám ten den udělalo radost. Přeji všem čtenářům zdraví na těle i na duši a budu rád, pokud se třeba v průběhu roku na některé z akcí potkáme.
Nejčtenější Nápovědníky na Aerobic.cz:
- Denisa Barešová: Moje tipy pro zdraví a pohodu
- Moje tipy pro zdraví: Táňa Bednářová Vovsová
- Nápovědník : Kristýna Lásková
- Tamara Jiříková: Moje tipy pro zdraví a pohodu
- Nápovědník: Lucie Tvrdoňová, instruktor skupinových lekcí a výživový poradce
- Nápovědník: Lenka Velínská
- Nápovědník: Vendula Scheibová, Miss sportaerobic
- Nápovědník: Jiří Gruntorád
- Mili Pilátová: Moje tipy pro zdraví a pohodu
- Lea Grančič: Nápovědník
foto: Lenka Hatašová – 25. 02. 2016, 18.46:40