Aerobic Casopisek.czVyletiky.czFitcentra.czAerobic.cz

čtenář nepřihlášen   přihlásit se   registrovat se   informace

RSS článků   RSS akcí

Vlastní vyhledávání

Články - archiv

Sametově hebká horká belgická čokoláda v Costa Coffee

Sametově hebká horká belgická čokoláda v Costa Coffee

Zpříjemněte si dny touto lahůdkou v kavárnách Costa Coffee. Kakaové boby, z nichž se vyrábí čokoláda, rostou šest měsíců v pásmu rovníku. Po sběru se fermentují v banánových listech a následně se suší na slunci. Z upražených a umletých kakových bobů se vyrobí lahodný kakaový likér, který je základem nového nápoje kaváren Costa Coffee – neodolatelné belgické čokolády. Na horké čokoládě z kakaových bobů si pochutnávali už Mayové a Aztéci, kteří nápoj připravovali z horké vody. Mayové měli dokonce čokoládu s pěnou. Baristé v Costa Coffee se inspirují originálem, tedy původní recepturou, a navrch přidají našlehanou čepici z mléčné pěny.

 

24. 09. 2014, 12.48:13

Přečtěte si také

Znáte Ayran?

 

reklama


Aerobic.cz na facebooku - od aerobiku přes jogu a pilates až po zumbu


Reklama Google:

 

TOPlist