Jihočeské Jerky – svačinka plná kvalitního masa
Jihočeské Jerky [čtěte džerky] − malý balíček, který v sobě skrývá porci kvalitního sušeného masa, se jeví jako ideální svačinka nejen na cesty.
Jihočeské Jerky se vyrábějí z toho nejlepšího masa z konkrétních tuzemských chovů – hovězí z jihočeského Aberdeenského Anguse, vepřové obsahují vepřové maso z farem Českomoravské vrchoviny a v kapřích je zpracované maso našeho prémiového „Třeboňského kapra“ s chráněným zeměpisným označením EU. Čistá svalovina (bez kůže, šlach, tuku apod.) se šetrně zpracovává a konzervuje se mořskou solí a pepřem, kapří varianta i kořenovou zeleninou. Následně se suší, zlehka zauzuje udírenským kouřem a poté se vakuově balí. Takto upravená původně 80 g porce masa změní svoji hmotnost na 23 g +/- 5 g a vydrží při teplotě +1 až + 30 oC po dobu min. 6 měsíců. Bez obav ji tak můžete přibalit do batohu nebo kabelky, do auta, fitness centra nebo školákovi do tašky. Jihočeské Jerky jsou navíc díky tomu, že obsahují pouze 100% čistou svalovinu zpracovanou unikátní technologií, měkké a velmi snadno se koušou.
24. 04. 2014, 22.31:49